In tegenstelling tot veel taxibedrijven en limo services kunt u bij Noordwijk Taxi Centrale (NTC) een auto naar keus reserveren. Afhankelijk van het aantal te vervoeren personen, de mee te vervoeren bagage kunt u kiezen uit een personenauto of bus uit het hogere segment. Onze luxe voertuigen zijn voorzien van alle gemakken om het reizen over korte en lange afstanden zo aangenaam mogelijk te maken. Bekijk hieronder de auto’s die u tot uw beschikking heeft.

Naast alle gemakken van de auto’s heeft u bij NTC altijd beschikking over internet, oplaad mogelijkheden voor uw telefoon, tablet en laptop. Daarnaast zorgt de rijstijl van de NTC chauffeurs ervoor dat u ongemerkt door kunt werken, kunt telefoneren en  onderling kunt communiceren. Heeft u vragen of additionele wensen rondom de auto’s neemt u dan gerust contact op door te bellen naar 071 – 88 73 888 of gebruik te maken van het contactformulier.

Onze taxis

UptaturEen luxe taxivloot en een excellente service. Selecteer een taxi en bereken de prijs.

Business class

Mercedes E-Class

  • max 4
  • max 3

De Mercede E-Klasse is een moderne en elegante taxi en uitermate geschikt voor lange en korte reizen. Wij vervoeren maximaal 4 personen en 3 koffers mee in deze taxi.

Bereken prijs

First class

Mercedes S-Class

  • max 3
  • max 2

De Mercedes S Klasse is een ruime limo met een charismatische exterieur en een comfortabele interieur waarin u en uw gasten van alle gemakken zijn voorzien. In deze taxi vervoeren wij maximaal 3 personen en maximaal 2 koffers.

Bereken prijs

Business Van/SUV

Mercedes Viano of Mercedes V-Class

  • max 7
  • max 7

In onze Mercedes Viano vervoeren wij maximaal 7 personen en maximaal 7 koffers. Deze uitermate luxe Mercedes taxibus is voorzien van alle gemakken waarin u als groep comfortabel en in alle rust kunt werken en reizen.

Bereken prijs

Additionele diensten

Wij doen er alles aan om uw reis aangenaam te maken

Dranken

Onze klanten zijn gedurende de reis verzekerd van een verfrissend drankje. Wensen rondom drankjes kunnen in het reserveringsproces kenbaar gemaakt worden.

Wifi

In al onze auto’s bent u tijdens de reis verzekerd van goed internet. Uw mail beantwoorden, social media bijwerken en documenten bijwerken in de cloud is net zo eenvoudig als thuis.

Meet & greet

Wij halen klanten op van diverse airports door ze hier te ontvangen bij meetingpoints