Zijn de prijzen persoonsgebonden?

Nee, de prijzen zijn per taxi of taxibusje.

 

Zijn wij verzekerd in uw taxi?

Ja, tijdens de rit zijn alle passagiers verzekerd. Dit geldt zolang u in de taxi zit. Buiten de taxi bent u afhankelijk van u eigen verzekering.

 

Ritprijs vooraf vaststellen?

Telefonisch of per email kunt u informeren naar de ritprijs om achteraf niet meer voor verrassingen te staan.

 

Accepteren jullie ook op rekening rijden?

Jazeker, achteraf wordt er een factuur opgesteld van de ritprijs die u binnen 14 dagen kunt overmaken. Hierbij geldt weer dat u dit van te voren moet aangeven bij het reserveren.

 

Kan ik met creditcard of pin betalen?

Ja, dat is mogelijk. Graag van te voren aangeven bij het reserveren. Voor een betaling met creditcard komt er een toeslag van €1,50 euro bij.

 

Verloren voorwerpen?

Wanneer u denkt spullen kwijt te zijn in een van onze taxi’s, kunt u telefonisch of per email contact opnemen met de centrale.

 

Hoe weet ik of mijn reservering is gelukt?

Nadat u een reservering hebt gedaan, ontvang u van ons meteen een kopie van uw reservering per email. Vervolgens krijgt u van ons een bevestiging via email/sms/bellen.

 

Beschikken jullie over kinderzitjes?

Ja, wij beschikken over kinderzitjes. Graag bij het reserveren aangeven.

 

Ophalen vanaf Schiphol?

Nadat u een reservering heeft gedaan voor het ophalen vanaf Schiphol, kunt u na het landen op Schiphol telefonisch contact opnemen met de centrale (voordat u uw bagage ophaalt). De taxi zal binnen 20 minuten op Schiphol zijn. Vanwege de drukte op Schiphol halen wij onze klanten op bij vertrekhal 1, 2 of 3.

 

Heeft Noordwijk Taxi Centrale een eigen taxicentrale?

Ja, wij beschikken over een eigen centrale die 24 uur bereikbaar is.

Additionele diensten

Wij doen er alles aan om uw reis aangenaam te maken

Dranken

Onze klanten zijn gedurende de reis verzekerd van een verfrissend drankje. Wensen rondom drankjes kunnen in het reserveringsproces kenbaar gemaakt worden.

Wifi

In al onze auto’s bent u tijdens de reis verzekerd van goed internet. Uw mail beantwoorden, social media bijwerken en documenten bijwerken in de cloud is net zo eenvoudig als thuis.

Meet & greet

Wij halen klanten op van diverse airports door ze hier te ontvangen bij meetingpoints